Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Доставка

Изпълняваме поръчките на следващият работен ден. За София, в случай че изрично не е пожелано да се ползва куриерска фирма, обикновено използваме наш транспорт.  За страната използваме куриерска фирма Еконт. По-долу разделяме поръчките на два вида:


За София
Цената за доставка е 6 лв. В случай, че друго не е уточнено ще получите доставката си на следващия работен ден от поръчката.

За Страната
Цената за доставка в цялата страна е 10 лв. Независимо от стойността на поръчката, тя ще бъде доставена с експресна услуга /един работен ден/ на посоченият от вас адрес с куриерска фирма „Еконт”. 

 

Връщане на поръчка

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Стоката трябва да бъде върната с всички придружаващи я документи – касова бележка и/или фактура.  
В случай че се възползвате от правото си по чл. 55, ал. 1 от ЗЗП за връщане на стока, Издателство Българи ООД ще ви възстанови стойността на продуктите, без стойността на куриерската услуга. Транспортните и други разходи по връщане на стоката са изцяло за сметка на потребителя. Издателство Българи ООД ще ви възстанови стойността на върнатите стоки не по-късно от 15 дни след получаването й обратно. Връщането на парите става според начина, по който сте направили плащането.