Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

УСЛУГИ

 

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ И ГРАВИРАНЕ

 

Телeфони за връзка: 0898 808833 | 0893 306145

 

ИЗДАТЕЛСТВО БЪЛГАРИ ООД разполага с висококачествена машина за прецизно лазерно рязане на американската компания EPILOG.


С нейна помощ можем да реализираме вашите проекти и идеи.

Спецификация:
Размер на работната площ: 600 х 450 мм

Материали: дърво, шперплат, МДФ, фазер, картон, пенокартон, плексиглас, полистирол, поликарбонат, полиамид, полипропилен и др.

Приложения: сувенири, реклама, уникални подаръци, макети, изработване на шаблони, декоративни елементи и др.

 

 laser printer                 trigrad
 lazer cutlampiformi
 
 
 ________________________________________________________________________________________
 
 
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ
 
Телeфони за връзка: 0898 808833 | 0893 306145
 

ИЗДАТЕЛСТВО БЪЛГАРИ ООД разполага и с дигитален принтер Mutoh ValueJet 426 UF за висококачествен печат, работещ с LED UV мастила.


С негова помощ можем да реализираме вашите проекти и идеи.

Работна площ на принтера: 460 х 310 мм

Висококачествен печат върху: дърво, шперплат, фазер, картон, плексиглас, камък, кожа, стъкло и много други.

Приложения: сувенири, реклама, уникални подаръци, декоративни елементи и др.
 
mutoh                                           kartina
gaidipodlozhkakey

Регистрация и защита

Регистрацията в сайта е доброволна. Полетата обозначени със звездичка са задължителни.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни. Те могат по всяко време да поискат заличаване на профила си като изпратят писмо за това тук


Профилите на потребители, които нарушават условията за ползване на сайта и онлайн магазина или използват същите не по предназначение и злоупотребяват с тях, ще бъдат заличавани.

Общи Условия

Настоящите общи условия регламентират отношенията между Издателство Българи ООД и лицата, ползващи сайта и онлайн магазина, находящи се на www.bulgaran.com („Сайта”)

Ваша е отговорността да проверявате общите условия всеки път преди да ползвате Сайта.
С кликването върху която и да е част от www.bulgaran.com с изключение на линка сочещ към тези общи условия, ползвателят изрично и безусловно се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите общи условия.
Посещавайки www.bulgaran.com , вие декларирате и гарантирате че имате навършени 18 години.
Можете да използвате информацията публикувана в Сайта само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и  не злоупотребявате с нея. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел, без изричното ни съгласие.

Цени

Посочените цени в сайта са на дребно. За цени (на едро) направете запитване във формата за контакт или се свържете с нас на посочените телефони. Ние ще Ви изпратим актуална ценова листа.

Крайната стойност на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. В раздел Доставка можете да видите цената и сроковете за доставка. В раздел Плащане са описани начините, по които можете да платите поръчката си. Издателство Българи ООД има правото да променя цените обявени в Сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при калкулиране или изписване на цените, Сайта има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Издателство Българи ООД се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.