Доставка

Изпълняваме поръчките на следващият работен ден. За София, в случай че изрично не е пожелано да се ползва куриерска фирма, обикновено използваме наш транспорт.  За страната използваме куриерска фирма Еконт. По-долу разделяме поръчките на два вида:


За София
Цената за доставка е 6 лв. В случай, че друго не е уточнено ще получите доставката си на следващия работен ден от поръчката.

За Страната
Цената за доставка в цялата страна е 10 лв. Независимо от стойността на поръчката, тя ще бъде доставена с експресна услуга /един работен ден/ на посоченият от вас адрес с куриерска фирма „Еконт”. 

 

Връщане на поръчка

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Стоката трябва да бъде върната с всички придружаващи я документи – касова бележка и/или фактура.  
В случай че се възползвате от правото си по чл. 55, ал. 1 от ЗЗП за връщане на стока, Издателство Българи ООД ще ви възстанови стойността на продуктите, без стойността на куриерската услуга. Транспортните и други разходи по връщане на стоката са изцяло за сметка на потребителя. Издателство Българи ООД ще ви възстанови стойността на върнатите стоки не по-късно от 15 дни след получаването й обратно. Връщането на парите става според начина, по който сте направили плащането.